סליקה ישראלית בשופיפיי

חנויות מקוונות הולכות ומשתלטות על עולם המסחר העולמי. האפשרות לרכוש כל פריט בלחיצת עכבר הופכת ליותר ויותר פשוטה בשנים האחרונות. זה מתאפשר, בין השאר, הודות לפעילויותיהן של הפלטפורמות המובילות בתחום הסחר האלקטרוני, ביניהן שופיפיי המובילה במגוון פרמטרים.

אם גם אתם החלטתם להעתיק או להרחיב את פעילותכם העסקית באינטרנט, אז אחד הנושאים שיכריעו במידה רבה את ההצלחה שלכם, זה פעילות הסליקה הישראלית שלכם – האם היא נעשית בצורה חלקה, תוך הצפנה ואבטחה מלאה של נתוני הלקוחות והענקת חווית רכישה נעימה בכל שלב ושלב.

 

היבטים של סליקת מט"ח

אם פותחים חנות און ליין לשוק חו"ל, יהיה צריך לשלם גם עמלת מט"ח וגם עמלת ויזת תייר – חשוב לקחת זאת בחשבון בעת תמחור המוצרים שלכם.

 שנית, בגלל ששופיפיי זו חברה בינלאומית, וישראל היא נקודה קטנה מאוד על המפה יחסית לעולם הגדול, אנו נאלצים לדלג מעל להמוני מכשולים על מנת לחבר בין שתי נקודות – אחת שבה הלקוח רוכש מכם מוצר, והשנייה – שבה הכסף נכנס לחשבון שלכם.

אם אתם מעוניינים לשווק את המוצרים שלכם לשוק המערבי, זה כבר סיפור שונה, וגם כאן צריך להכיר את דקויות של סליקת מט"ח, המרתו לשקלים והעברת

ו לחשבונות בארץ.

 

דקויות של סליקה ישראלית

הקמת חנות מקוונת שמביאה רווחים כאן ועכשיו, ובתשלומי עמלות הגיוניים, יש לעבוד עם שירותי סליקה ישראליים שמסוגלים להתממשק עם שופיפיי בצורה הטובה ביותר.
חשוב! בלי לפגוע בחוויית המשתמש של הלקוח בעת הביקור בחנות שלכם

לא פחות חשוב! באופן המתואם עם הדרישות של גוגל לגבי אופטימיזציה של האתר.

  • הדרישות הבסיסיות בתחום הן:
    סליקה מאובטחת שאינה מעבירה את הגולש לאתרי צד ג’ ללא אבטחה ראויה
  • הליכים שלא "תוקעים" את העמוד בזמן הטעינה (כי זמן טעינה חשוב מאוד לדירוג)
  • סליקה שמשתלבת באופן אסתטי בעיצוב הקיים של העמוד, תוך הענקת מראה טבעי ומקצועי לחנות כולה.

 

שירותי סליקה שעובדים עם שופיפיי

באתר של שופיפיי ניתן למצוא פירוט של סליקות שונות שבאמצעותן ניתן לגבות תשלום מהגולשים בחנות, אך בפועל לא כל אחת מהן מתאימה לישראל, לא לכל אחת יש נציגות כאן, ובאופן אידאלי, עדיף שזו תהיה חברה ישראלית נטו, על מנת שתוכל לתת מענה מיידי לכל בעיה ולדבר בשפה שלכם ובאזור הזמן שלכם. בעולם הוירטואלי, הסליקה היא למעשה הקופה בחנות שלכם, והיא צריכה לעבוד באופן מושלם גם על מנת להעביר לכם את הכספים, אך גם כדי לתעד את הכול בצורה מסודרת ונוחה לייצוא לטובת הגשת דוחות שנתיים למס הכנסה ולשאר המוסדות המדיניים הרלוונטיים.

להלן רשימה בסיסית של סליקות שהוכיחו את עצמן לאורך זמן:

  • invoice4u
  • BitPay
  • iCount
  • PayPal 
  • סאמיט
  • PayPlus

ראוי לציין, שבמשך זמן רב ICOUNT הייתה נציגה בלעדית של שופיפיי בישראל, אך כיום זה השתנה, יש תחרות וניתן לבדוק אפשרויות שונות ולבחור את מה שהכי מתאים לכם. בנוסף, סביר להניח שהרשימה תלך ותתרחב ככל שהסחר המקוון יילך ויתפתח לא רק בישראל, אלא בעולם כולו.

אם כל העניין נראה לכם מורכב ומבלבל מדיי, אך הצורך למכור באינטרנט חזק מאי פעם – אז זה הזמן לפנות למומחים המדופלמים בתחום. נעים מאוד, אנחנו באזז ואנחנו נעזור לכם לבנות חנות שופיפיי שבה כל עסקה תעבור בשוונג ותביא איתה חברות 😉

 

 

אהבתם? פרגנו גם לחברים

פוסטים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

איזה סוג של שירות דרוש לך?
מה גודל החברה?
למתי הפרוייקט צריך להיות מוכן ?
השאירו פרטים ונדבר